Mirë se erdhët

QSHR logo

Mirë se erdhët në faqen zyrtare të Qendrës Shqiptare për Riskun!

Në këtë faqe do të mund të gjeni informacion lidhur me atë që zhvillon dhe organizon kjo qendër. Përdorni menutë për të lundruar sipas interesit tuaj.

Dëshirojmë të ju ftojmë të njiheni me ne, të ndiqni njoftimet tona, të merrni pjesë në aktivitetet që organizojmë dhe mësoni hollësitë e pranimit, të shfrytëzoni librarinë elektronike që po shtojmë dita-ditës dhe të bëheni ndërveprues te blogu duke shkëmbyer ide, mendime e përvoja.

Jeni të mirëpritur.